Zi tristă pentru sportul românesc: Din păcate, marele portar Helmuth Duckadam… (FOTO)

Zi tristă pentru sportul românesc: Din păcate, marele portar Helmuth Duckadam... (FOTO)

Legendarul portar Helmuth Duckadam intervine în scandalul dintre clubul finanţat de Gigi Becali, FCSB, şi Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua.
În prezent preşedinte de imagine al FCSB, el a lansat un atac devastator la adresa reprezentanţilor CSA.

Fosta mare glorie s-a declarat „supărat şi dezamăgit” în contextul în care, CSA Steaua intenţionează să ceară o sumă de zeci de milioane de euro pentru performanțele obținute de sportivii militari de-a lungul istoriei.
Duckadam le-a adresatcuvinte grele conducătorilor CSA şi ai Armatei, despre care afirmă că şi-au „bătut joc” de marii sportivi ai Stelei.

„Acum 32 de ani, eram fericit. Azi, din păcate, sunt supărat și dezamăgit.
Pentru niște orgolii personale, și a unui om frustrat, azi suntem dezbinați.
Peste două zile, CSA va cere 37 de milioane de euro, pentru performanțele obținute de sportivii militari de-a lungul istoriei.
Am contribuit și eu, cu o mică părticică, la aceaste performanțe: două titluri de Campion al României, Cupa României, câștigarea CCE. Cum am fost răsplătit de Armata Română: după două săptămâni de la câștigarea CCE, am fost interzis în Complexul Ghencea, deoarece nu am vrut să particip la un meci aranjat la Craiova, și amenințat cu Tribunalul Militar. După operația din 1986, nemaifiind de folos, am fost dat afară din Armata.
Am și eu câteva întrebări pentru cei care au condus Armata Română, miniștri, generali și, nu în ultimul rând, pentru dl. Talpan: unde ați fost în perioada 1986-1994, când am fost obligat să cresc câini de rasă, pentru a-mi putea întreține familia? Unde ați fost între anii 1994-2001, când am fost nevoit să apelez la Ministerul de Interne, pentru a obține un loc de muncă? Dar între 2001-2018?
Aveți tupeul să cereți o sumă uriașă în numele multor sportivi de care v-ați bătut joc de-a lungul anilor.
În ultimii 32 de ani, am trecut prin 5 operații grele, dar nu v-am cerut niciodată nimic, așteptam poate doar un telefon, pe care nu l-am primit niciodată.
Poate veți reuși să distrugeți această echipă de fotbal, dar nu veți reuși să ne luați amintirile frumoase!
Iar voi, cu siguranță, veți rămâne o RUȘINE a istoriei!”, a scris, luni, Helmuth Duckadam, pe pagina sa de Facebook.

Fostul portar nu a scăpat, însă, netaxat, de suporterii Stelei Armatei.
Ultraşii au afişat, la meciul din semifinalele Cupei României cu Comprest GIM, faza pe Bucureşti, un banner reprobabil: „Helmuth, încă ţine ane$t€zia?”, aceasta fiind o aluzie la operaţia prin care a trecut Duckadam recent, dar şi la faptul că acesta ocupă în continuare o funcţie în cadrul FCSB, scrie realitatea.net.

(Foto: realitatea.net)

Urmăriți B1TV.ro și pe