"I am Bolt": Un film dedicat celui mai rapid sprinter din istoria atletismului a fost lansat (VIDEO)

"I am Bolt": Un film dedicat celui mai rapid sprinter din istoria atletismului a fost lansat (VIDEO)
Foto: CNN

Povestea extraordinară a atletului Usain Bolt a ajuns și subiect de producție cinematografică. Luni a avut loc premiera mondială a filmului "I am Bolt" ("Eu sunt Bolt"). În cadrul documentarului, este prezentat îndeaproape pregătirea și viața sprinterului jamaican în cele 18 luni dinainte de Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

În cadrul producției cinematografice, pe lângă Usain Bolt mai apar și alte vedete din sportul mondial precum jucătoare de tenis Serena Williams sau atleții Asafa Powell și Yohann Blake. De asemenea, au apariții și David "Ziggy" Marley (unul dintre fiii legendarului Bob Marley) și rapperul Nas, conform digisport.ro.

CEAS.RO, cel mai IMPORTANT magazin în domeniul ceasurilor, își continuă campania reducerilor: Găsești AICI peste 4.000 de modele la SUPER-PREȚURI

"I am Bolt": Un film dedicat celui mai rapid sprinter din istoria atletismului a fost lansat

#DIRECT_ONE_bnye6f#

Aceasta nu este, însă, prima producție cinematografică dedicată celui mai rapid om din toate timpurile. În 2012 a fost lansat un film documentar intitulat "Usain Bolt: The Fastest Man Alive" – "Usain Bolt – cel mai rapid om în viață".

Usain Bolt a anunțat că ediția de la Rio de la Jocurile Olimpice a fost ultima din cariera sa. Atletul are în palmares 9 medalii de aur, fiind singurul sportiv care a câştigat toate cele trei probe de sprint – 100 de metri, 200 de metri şi 4X100 de metri la trei ediţii diferite.

Urmăriți B1TV.ro și pe