Ianis Hagi a fost operat și riscă să piardă campania din Liga Națiunilor

Ianis Hagi a fost operat și riscă să piardă campania din Liga Națiunilor
Foto: Hepta - Foto: Hepta - Zuma Press / Virginie Lefour

Ianis Hagi a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente și a fost deja operat. Românul de 23 de ani s-a accidentat vineri, în meciul lui Rangers cu Stirling din 16-imile Cupei Scoției, scor 4-0.

Ce declarase un medic apropiat de Rangers despre accidentarea lui Ianis Hagi

Ben Dinnery, un expert în accidentările suferite de fotbaliști și cu conexiuni la Rangers, declarase pentru Football Insider că primele rezultate sunt favorabile fotbalistului, dar Hagi va fi supus unor investigații suplimentare.

„Din informațiile mele, primele teste sunt destul de bune și nu pare să fie nimic serios. Dar, poate să fie orice, de la o simplă contuzie la ligamente avariate sau chiar probleme la cartilaje sau menisc. (…) Testele se vor face doar pentru a se asigura că nu a scăpat nimic neobservat. Dacă totul e în regulă, ar trebui să fie vorba doar de o perioadă scurtă în afara terenului”, afirmase medicul despre sportivul de la Rangers, potrivit digisport.ro.

Ianis Hagi a fost operat

Până la urmă, investigațiile medicale au arătat că, de fapt, accidentarea a fost una destul de serioasă. Sport.ro notează că Hagi a fost deja operat.

Se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon și ar putea fi indisponibil până în vară. Dacă acest lucru chiar se va întâmpla, Ianis Hagi va rata patru meciuri din campania României din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:27 - Cum să alegi cel mai bun uscător de păr pentru tipul tău de păr
15:24 - Diplomatul rus de la Geneva l-a criticat pe Lavrov. Politicianul și-a dat demisia din cauza războiului din Ucraina: „Niciodată nu mi-a fost atât de rușine de țara mea și de munca mea”
15:15 - Adrian Chesnoiu, despre proiectul de OUG: Este foarte important să știm care sunt stocurile de alimente pe care le are România, să putem profita de anumite oportunități. Baza de date, confidențială (VIDEO)
15:13 - Înalții oficiali germani vor vizita România: „Dorim să continuăm să ne conectăm la nivel european… ”
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”