Instanța a decis cui aparține marca "Universitatea Craiova": Cine a câștigat duelul dintre Mititelu și echipa primăriei

Instanța a decis cui aparține marca "Universitatea Craiova": Cine a câștigat duelul dintre Mititelu și echipa primăriei

Decizie definitivă a instanței privind marca "Universitatea Craiova"! Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că dreptul de a deține marca și a fi continuatoarea echipei istorice a oltenilor este clubul sportiv ce deține echipa din Liga 1.

"Respinge ca nefondat recursul declarat de intervenienţii în nume propriu Mititelu Gigi Adrian, Mititelu Liana Gabriela şi U Craiova S.A. împotriva deciziei nr. 441A din 08 iunie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a IV-a civilă. Irevocabilă", a decis instanța, vineri.

"În urmă cu câteva minute s-a dat verdictul în privința denumirii Universitatea Craiova. Așa cum era de așteptat, Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză clubului de drept public și nu mai este altă cale de atac pentru Adrian Mititelu. Numai noi avem dreptul de folosință! Leul l-am câștigat, acum denumirea, deci și palmaresul. Ne putem vedea liniștiți de fotbal“, a declarat vineri seară și directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, pentru Gazeta de Sud.

Astfel, Adrian Mititelu pierde războiul cu Primăria Craiova și își vede năruită șansa de a recupera marca clubului "Universității Craiova" pentru a o folosi la un club propriu.

Urmăriți B1TV.ro și pe