Ionuț Radu, la un pas să ajungă în prima ligă a Franței. Un club din Hexagon negociază cu Inter ultimele detalii pentru un împrumut

Ionuț Radu, la un pas să ajungă în prima ligă a Franței. Un club din Hexagon negociază cu Inter ultimele detalii pentru un împrumut
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Ettore Griffoni

Lorient, club din prima ligă a Franței, negociază cu Inter Milano ultimele detalii pentru a-l împrumuta pe portarul român Ionuț Radu până în vară, potrivit GSP.ro.

Internaționalul român în vârstă de 25 de ani este fotbalistul lui Inter, dar fosta campioană a Italiei l-a împrumutat la Cremonese, actualmente ocupanta ultimului loc în Serie A.

Cu toate acestea, Ionuț Radu și-a pierdut locul de titular chiar și acolo, în condițiile în care s-a accidentat la cot, iar portarul Carnesecchi a revenit între buturile lui Cremonese și a avut evoluții bune.

Ionuț Radu, la un pas să ajungă în prima ligă a Franței, la Lorient

Întrucât a fost lăsat pe margine și nu mai prinde nici măcar lista rezervelor la Cremonese, Ionuț Radu l-a pus pe impresar să îi caute echipă, de preferat în afara Italiei.

În vară ar fi avut ca opțiuni Saint-Etienne și Bordeaux, dar a ales o nou-promovată din prima ligă italiană, având garantat locul în primul 11. Acum ar avea la dispoziție variantele Reims și Lorient, însă a ales-o pe cea din urmă, iar afacerea este în curs de finalizare, potrivit Tuttomercatoweb.

„Au fost și unele contacte cu Auxerre și Montpellier, care aveau nevoie și ele de un goalkeeper, dar Lorient e în net avantaj pentru a-i obține semnătura. Inter negociază ultimele detalii ale mutării în Ligue 1, Cremonese e un capitol încheiat”, spune Tuttomercatoweb.

Urmăriți B1TV.ro și pe