Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la JO, de Victoria Azarenka

Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la JO, de Victoria Azarenka
Foto: zimbio.com

Românca Irina-Camelia Begu a fost eliminată, luni, în primul tur al JO, în turneul de simplu de lidera clasamentului WTA, Victoria Azarenka.

Azarenka s-a impus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră şi 44 de minute, potrivit Medifax.

Sorana Cîrstea, Simona Halep şi Adrian Ungur au fost eliminaţi tot în primul tur, astfel că România rămâne fără reprezentanţi la simplu.

Mai rămân în competitție, în probele de dublu, perechile Horia Tecău/Adrian Ungur (masculin) şi Simona Halep/Sorana Cîrstea (feminin).

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările se răspândesc rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului