Ivan De La Pena se retrage din fotbalul profesionist

Ivan De La Pena se retrage din fotbalul profesionist

Veteranul spaniol Ivan De La Pena a anunțat, în lacrimi, că se retrage din activitate la finalul acestui sezon, notează Soccer Net.

Mijlocașul formației Espanol Barcelona a jucat doar un singur meci în acest sezon și a hotărât să pună punct carierei sale din cauza numeroaselor accidentări.

„Mi-ar fi plăcut să joc mai mult în acești ani, dar din nefericire nu am putut din cauza acestor accidentări (…) Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Aș vrea să continuu, dar corpul nu mă lasă”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, De La Pena.

Potrivit Soccer Net, Ivan De La Pena se va retrage din lumea fotbalului, sâmbătă, la meciul cu FC Sevilla, din ultima etapă a campionatului Spaniei.

„Sper să mă bucur din plin de meciul de sâmbătă, pentru a spune tuturor la revedere. Mi-ar plăcea să nu ma retrag definitiv din fotbalul profesionist pentru că asta am făcut o viața întreagă, dar deocamdată îmi doresc să fiu alături de familia mea”, a conchis fotbalistul.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)