Joan Laporta, președintele FC Barcelona, nu exclude o potențială revenire a lui Messi și Iniesta

Joan Laporta, președintele FC Barcelona, nu exclude o potențială revenire a lui Messi și Iniesta

Președintele clubului sportiv FC Barcelona a declarat în cadrul unei conferințe de presă că revenirea la echipă a lui Messi și Iniesta reprezintă o posibilitate pe viitor, arată tuttomercatoweb.com.

Andres Iniesta a părăsit clubul de fotbal acum 3 ani, după ce a semnat un contract valabil până în 2024 cu echipa Vissel Kobe.

„Îl vom lua mereu în considerare”

Răspunzând la o întrebare în care era menționat jucătorul Andres Iniesta, președintele clubului sportiv FC Barcelona a declarat: „Nu exclud. S-a întâmplat cu Dani (Alves) care a spus că vârsta este doar un număr. Vorbim de doi jucători de excepţie. Nu pot să prevăd viitorul, ei încă joacă. Îi vom lua mereu în considerare, dar în acest moment au contracte în derulare cu alte cluburi. În viaţă nu se ştie însă niciodată”.

Declarația lui Iniesta

Întrebat dacă s-ar întoarce vreodată la FC Barcelona, Andres Iniesta a declarat: ”Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, mi-ar plăcea să revin la Barca la un moment dat, nu ştiu acum pe ce post. Mi-aş dori să ajut echipa şi din altă postură decât cea de jucător, asta mi-aş dori, dar nu ştie nimeni care va fi viitorul. Aş dori să devin antrenor”

Andres Iniesta și-a început cariera sportivă la echipa de juniori a echipei, a participat în 669 de meciuri pentru prima echipă a lui FC Barcelona, alături de care a câştigat în total 31 de trofee, ultimul în 2018, când i-a expirat și contractul.

Urmăriți B1TV.ro și pe