Joan Laporta, președintele FC Barcelona, nu exclude o potențială revenire a lui Messi și Iniesta

Joan Laporta, președintele FC Barcelona, nu exclude o potențială revenire a lui Messi și Iniesta

Președintele clubului sportiv FC Barcelona a declarat în cadrul unei conferințe de presă că revenirea la echipă a lui Messi și Iniesta reprezintă o posibilitate pe viitor, arată tuttomercatoweb.com.

Andres Iniesta a părăsit clubul de fotbal acum 3 ani, după ce a semnat un contract valabil până în 2024 cu echipa Vissel Kobe.

„Îl vom lua mereu în considerare”

Răspunzând la o întrebare în care era menționat jucătorul Andres Iniesta, președintele clubului sportiv FC Barcelona a declarat: „Nu exclud. S-a întâmplat cu Dani (Alves) care a spus că vârsta este doar un număr. Vorbim de doi jucători de excepţie. Nu pot să prevăd viitorul, ei încă joacă. Îi vom lua mereu în considerare, dar în acest moment au contracte în derulare cu alte cluburi. În viaţă nu se ştie însă niciodată”.

Declarația lui Iniesta

Întrebat dacă s-ar întoarce vreodată la FC Barcelona, Andres Iniesta a declarat: ”Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, mi-ar plăcea să revin la Barca la un moment dat, nu ştiu acum pe ce post. Mi-aş dori să ajut echipa şi din altă postură decât cea de jucător, asta mi-aş dori, dar nu ştie nimeni care va fi viitorul. Aş dori să devin antrenor”

Andres Iniesta și-a început cariera sportivă la echipa de juniori a echipei, a participat în 669 de meciuri pentru prima echipă a lui FC Barcelona, alături de care a câştigat în total 31 de trofee, ultimul în 2018, când i-a expirat și contractul.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană