Jose Mourinho, replică dură la adresa unui jurnalist: Foloseşte Google înainte de a pune întrebări stupide

Jose Mourinho, replică dură la adresa unui jurnalist: Foloseşte Google înainte de a pune întrebări stupide
Foto: khelnama.com

Atmosferă tensionată la Chelsea, după debutul slab de sezon. Gruparea londoneză a fost  învinsă în Supercupa Angliei de Arsenal şi se află doar pe locul 17 în Premier League, cu o singură victorie în cinci etape.

În acest context, Jose Mourinho a avut, la o conferință de presă, o reacție care trădează  o stare de tensiune, informează digisport.ro.

Întrebat de un jurnalist despre rezultatele slabe înregistrate de echipă şi dacă simte că al treilea an pe care îl petrece pe banca unei echipe este cel mai dificil, antrenorul londonezilor a replicat: „La Porto şi la Inter nu a existat un al treilea sezon. La Chelsea, în primul mandat, am câştigat Cupa Angliei, Cupa Ligii şi am ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor. Cu Real
Madrid am câştigat Supercupa şi am ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. Deci foloseşte Google înainte de a pune întrebări stupide”.

„Nu sunt fericit, pentru că nu sunt obişnuit că pierd de atâtea ori, dar încerc să mă adaptez situaţiei. Nu vă puteţi aştepta să fiu doar un zâmbet, să râd şi să glumesc. Când oamenii nu obţin rezultatele pentru care muncesc devin frustraţi. Atunci când eşti obişnuit să câştigi tot timpul e un sentiment ciudat când nu se mai întâmplă. Unii oameni reuşesc să se descurce cu asta, alţii nu sunt la fel de buni”, a mai spus tehnicianul de 52 de ani.

Chelsea trece prin cel mai slab debut de campionat din ultimii 29 de ani.