Laurențiu Reghecampf a semnat, la scurt timp după despărțirea de Universitatea Craiova. Ce echipă va fi antrenată de „Reghe”

Laurențiu Reghecampf a semnat, la scurt timp după despărțirea de Universitatea Craiova. Ce echipă va fi antrenată de Reghe
Foto: Hepta/ Răzvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurențiu Reghecampf, ex-antrenorul CS Universitatea Craiova,  a semnat cu azerii de la Neftchi Baku. Celebrul  „Reghe” a fost deja prezentat pe site-ul formației.

Clubul Neftchi Baku a întrunit miercuri, 22 iunie, în regim de urgență și a decis să-l numească în funcție de antrenor. Azerii au parafat un contract pe doi ani cu tehnicianul român.

„Adio”, CS Universitatea Craiova

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu Universitatea Craiova . Tehnicianul a oferit prima reacție după după anunțul oficial. Acesta le-a mulțumit jucătorilor și suporterilor,

”Așa este, am închis colaborarea cu Universitatea Craiova.

Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Cu „Reghe” pe bancă, CS Universitatea Craiova a bifat 22 de victorii, șase remize și 10 eșecuri în Liga 1.

„Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”, a declarat Laurențiu Reghecampf, citat de Prosport.

Lazslo Balinit îl va înlocui pe Laurențiu Reghecampf

Laszlo Balint, în vârstă de 43 de ani, este noul antrenor al Universității Craiova. Antrenorul Laurențiu Reghecampf a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu Universitatea Craiova.

Laszlo Balint a antrenat UTA în perioada iunie 2019 – ianuarie 2022 și a reușit promovarea cu arădenii în vara lui 2020. Revenirea „Bătrânei Doamne” pe prima scenă a fotbalului românesc a avut loc după o pauză de 12 ani, potrivit digisport.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe