Laurențiu Reghecampf și-a triplat salariu. Câți bani va încasa celebrul antrenor, după despărțirea cu Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf și-a triplat salariu. Câți bani va încasa celebrul antrenor, după despărțirea cu Universitatea Craiova
Foto: Hepta/SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES.

Laurențiu Reghecampf și-a găsit un loc decent de muncă. Celebrul antrenor a semnat cu Neftchi Baku și a primit o ofertă generoasă. Tehnicianul va încasa un salariu de 40.000 de euro pe lună. Suma respectivă fiind de aproximativ 3 ori mai mare decât cea de la Universitatea Craiova, unde primea 15.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf, ex-antrenorul CS Universitatea Craiova, a semnat cu azerii de la Neftchi Baku. Celebrul „Reghe” a fost deja prezentat pe site-ul formației.

Clubul Neftchi Baku a întrunit miercuri, 22 iunie, în regim de urgență și a decis să-l numească în funcție de antrenor. Azerii au parafat un contract pe doi ani cu tehnicianul român.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu Universitatea Craiova . Tehnicianul a oferit prima reacție după după anunțul oficial. Acesta le-a mulțumit jucătorilor și suporterilor.

Chiar și Gigi Becali l-a sunat, dar discuția a fost una amicală, mai precizează sursa citată. Eu l-aș fi vrut pe Reghe, dar trebuia să renunț la două persoane importante din club. Nu, nu la MM Stoica, MM e prieten cu Reghe, a precizat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

”Așa este, am închis colaborarea cu Universitatea Craiova.

Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Cu „Reghe” pe bancă, CS Universitatea Craiova a bifat 22 de victorii, șase remize și 10 eșecuri în Liga 1.

Urmăriți B1TV.ro și pe