COŞMARUL pe care românii tocmai l-au aflat despre Leonard Doroftei. Ce i s-a întâmplat în Canada

COŞMARUL pe care românii tocmai l-au aflat despre Leonard Doroftei. Ce i s-a întâmplat în Canada

Leonard Doroftei a luat decizia de a părăsi România și de a se muta în Canada acum doar câteva luni. Dorul de casă, însă, a început să fie din ce în ce mai puternic. Lucru care și-a pus deja amprenta pe fizicul lui. Leonard Doroftei a slăbit 10 kg acolo.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Împins de greutățile financiare, Leonard Doroftei a decis să părăsească România pentru a se stabili peste hotare alături de familia sa, scrie redactia.ro. Și-n ciuda faptului că acolo s-a acomodat, iar beneficiile sunt nenumărate, sportivul recunoaște că îi dor de români.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

Este bine, dar mi-e dor de casă. După ce îi bați la antrenamente, îi faci să zică și ”mulțumesc”. O să ținem o ședință și vom alege unde vom pleca. Dacă m-aș întoarce, cred că nu ar fi om pe stradă pe care să nu îl iau în brațe și să-i spun că îl iubesc”, a declarat sportivul pentru Antena Stars.

Stresul acomodării, dar și dorul de țară, l-au făcut pe sportiv să dea jos 10 kilograme. „Nu m-am agățat de locul ăsta, dar mi-am găsit ceva de făcut, antrenez aici, nu stau degeaba. Mă cheamă dorul de casă, mă apasă. Este singurul lucru care mă face să trec peste tot, am dat în joacă 10 kilograme jos”, a mai spus el.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI