Ligile din Grecia, suspendate după ce vicepreşedintele comisiei de arbitri a fost bătut

Ligile din Grecia, suspendate după ce vicepreşedintele comisiei de arbitri a fost bătut
Foto: ekathimerini.com

Federaţia Greacă de Fotbal (EPO) a decis, vineri, ca o perioadă nedeterminată să nu se dispute meciuri la nivel de profesionişti.

Decizia vine după agresiunea ce l-a avut ca ţintă pe vicepreşedintele comisiei de arbitri, Christoforos Zografos, aflat în prezent internat în spital. Zografos (45 de ani) a fost bătut cu bâtele de doi bărbaţi, la Atena.

El a a suferit răni în special la cap, relatează AFP.

EPO a organizat o reuniune de urgenţă în care a hotărât să nu mai delege arbitri.

Ultima oră
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei
09:52 - Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020. Gimnasta a abandonat din cauza durerilor