Marian Drăgulescu a solicitat intervenția Guvernului pentru includerea sa in lotul olimpic

Marian Drăgulescu a solicitat intervenția Guvernului pentru includerea sa in lotul olimpic
Foto: expresspress.ro

Multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu a făcut apel, joi, la premierul Victor Ponta și la președintele interimar Crin Antonescu pentru  includerea sa în lotul olimpic pentru Londra.

Fac un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile, să se uite la exerciţiile pe care le-am postat pe internet. Vreau să urmărească toată lumea exerciţiile, să vadă dacă am şanse. Fac un apel la domnul prim-ministru Victor Ponta, ştiu că este un fan al sportului, la domnul preşedinte interimar Crin Antonescu, care poate să se uite un pic la ce s-a întâmplat zilele astea, la doamna Andronescu, la doamna Tocală, la COSR, să se facă o comisie, să se uite la munca mea, la exerciţiile prezentate şi să se ia o hotărâre în acest sens”, a spus Drăgulescu pentru prosport.ro.

”Dacă aş intra în echipă aş da un plus. Notele de la sol şi sărituri ar aduce cel puţin un punct echipei. E un plus. De ce să nu profităm?”, a adăugat el.

Drăgulescu a avut probleme de sănătate în ultima perioadă, iar includerea sa în lot a depins de capacitatea sa de a prezenta exerciții complete. Campionul consideră că acest motiv nu este unul real.

Federaţia Română de Gimnastică a prezentat joi lotul României pentru Jocurile Olimpice, iar Drăgulescu nu se regăsește pe liste.

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se poate face o modificare în echipă până cu o zi înainte de începerea concursului.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)