Mario Camora, român cu acte în regulă: „Jur să fiu devotat patriei și poporului român”. A depus jurământul și a intonat imnul (VIDEO)

Mario Camora, român cu acte în regulă: „Jur să fiu devotat patriei și poporului român. A depus jurământul și a intonat imnul (VIDEO)

Mario Camora (33 de ani) a primit cetățenia română în data de 24 august 2020. În dimineața zilei de 2 septembrie, căpitanul celor de la CFR Cluj s-a prezentat la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie, unde a depus jurământul și a primit documentul.

Pentru căpitanul de la CFR Cluj, procesul de naturalizare a fost realizat oficial astăzi. Astfel, orice dubiu legat de legalitate a fost eliminat, iar fotbalistul originar din Portugalia este eligibil pentru a evolua la naționala României, pregătită de către Mirel Rădoi.

„Jur să fiu devotat patriei și poporului român, să apăr drepturile și interesele naționale”, a declarat Mario Camora cu mâna pe Biblie.

Jurământul lui Mario Camora (VIDEO)

Momentul emoționant a fost filmat și distribuit pe pagina oficială de Facebook a celor de la CFR Cluj. Jurământul și intonarea imnului au fost realizate în condițiile de siguranță COVID-19, cu mănuși și mască de protecție.

Mario Camora a semnat cu CFR Cluj în anul 2011, a strâns aproape 300 de partide la gruparea ardeleană și a câștigat de 4 ori campionatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni