Marius Șumudică a răbufnit în direct, după declarațiile lui Petrescu: „Să vină față în față!”

Marius Șumudică a răbufnit în direct, după declarațiile lui Petrescu: Să vină față în față!
Foto: Hepta.ro / Abaca Press, AA/ABACA

După ce CFR Cluj a pierdut primul meci din grupele Conference Leaguescor 0-1,  Dan Petrescu a declarat, printre altele, că „încearcă să repare ce a fost făcut greșit înainte”, afirmație care l-a scos din minți pe Marius Șumudică, fostul antrenor al campioanei României.

„Nu pot fi judecat. N-am început eu pregătirea, n-am pregătit transferurile. Eu am venit să ajut. E imposibil să am un impact rapid. Edi Iordănescu a pierdut primul meci 4-1, apoi egal, iar abia apo victorie. Reghecampf, de când e la Craiova, a avut rezultatele pe care le-a avut. Nu pot avea un impact imediat. Eu acum încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte.”, a spus Petrescu, la Pro X.

Ulterior, Marius Șumudică a intrat în direct la Fotbal Club, la Digi Sport, și și-a descărcat nervii:

„El spune că echipa nu e pregătită. El a avut două săptămâni să pregătească echipa. Această echipă cum a putut să o calce în picioare pe FCSB? Cum poți să domini? Decât dacă ești bine pregătit fizic. Șumudică i-a pregătit până la meciul cu FCSB. Jucătorii au câștigat acel meci pentru că erau bine pregătiți fizic. După care, apare un domn antrenor, care a avut trei săptămâni la dispoziție, schimbă 7-8 jucători pregătiți de mine, aduce 3-4-5 jucători pe care îi pune pe listă și acum se plânge că jucătorii nu sunt pregătiți.

Eu sunt vinovat că nu sunt pregătiți? Acest antrenor apare și spune că Bălgrădean i-a distrus meciul trecut. De ce jucătorii respectivi nu mai apar să spună că îi deranjează? Când apari la interviu și dai nume că jucătorul a greșit… eu am spălat rufele în familie, nu am aruncat cu pietre în ce a făcut un antrenor înainte. Nu Petrescu a luat acele 4 campionate, președintele le-a luat, Marian Copilu, vă spun eu. Petrescu a fost bolnav de COVID, a stat nu știu cât timp departe. A venit Edi, a luat el un campionat și tot ridicăm niște oameni în slăvi (…).

Nu înțeleg ce s-a făcut greșit. Să vină, facem o emisiune amândoi. Dacă are sânge în instalație, așa cum spune el, venim și discutăm față în față ca doi profesioniști și vedem ce s-a făcut greșit înainte și ce trebuie să repare. Nu sunt eu vinovat că îți aduci tu jucători cu două viteze – încet și pe loc.

Nu veni acum să împroști cu noroi niște oameni care au venit acolo și te-au lăsat pe primul loc, cu 21 de puncte, 7 din 7. Cu Young Boys acasă nici n-au ajuns la poartă. Au dat gol în ultimul minut din lovitură liberă. E adevărat, cu Steaua Roșie ratez penalty. Domnul Deac ratează penalty, Bălgrădean dă pe lângă minge și arbitrul dă un penalty imaginar în minutul 4. Asta s-a întâmplat cu Steaua Roșie, iar acum venim și aruncăm cu noroi că s-a făcut greșit totul. Ce s-a făcut greșit, domnul Petrescu?

În momentul ăsta, Petrescu trebuie să închidă gurița, dacă ne respectăm ca antrenori. Eu nu fac lucrurile astea, eu n-am vorbit de foștii mei colegi, care au fost înainte, nu e normal să faci așa ceva”, a spus Șumudică, la Fotbal Club.

Urmăriți B1TV.ro și pe