Marius Şumudică A DAT LOVITURA! E atât de bun încât a fost anunţat antrenor de DOUĂ echipe ÎN ACELAŞI TIMP

Marius Şumudică A DAT LOVITURA! E atât de bun încât a fost anunţat antrenor de DOUĂ echipe ÎN ACELAŞI TIMP

Antrenorul Marius Şumudică şochează lumea fotbalului.
După ce saudiţii de la Al Shabab Riad au anunţat, pe Twitter, că tehnicianul român a semnat un contract, o echipă din Turcia pretinde că s-a înţeles cu Şumudică: Akhisarspor.

Turcii afirmă că tehnicianul ar fi semnat pe doi ani, va merge cu acelaşi staff pe care l-a avut şi la Kayserispor şi că peste câteva zile va începe antrenamentele cu echipa care la finalul campionatului trecut avea în lot 12 jucători străini, scrie fanatik.ro.

Marius Şumudică a fost dorit de CFR Cluj şi FC Voluntari, dar tehnicianul român părea să fi ajuns la un acord cu Al Shabab Riad, echipă din Arabia Saudită care a terminat pe locul 10 în ultima ediţie a campionatului.

Tehnicianul, aflat în concediu, nu a făcut nicio declarație.

Ultima oră
22:40 - Când ar urma să aibă loc o explozie a cazurilor de COVID-19 în România. Avertismentul specialiștilor: „Politicienii noștri în continuare așteaptă, ca atunci când sunt surprinși de prima zăpadă”
22:37 - Numărul cazurilor din SUA, în creștere din cauza variantei Delta, spune Casa Albă. Autoritățile americane mențin restricțiile de călătorie
22:08 - Marcel Ciolacu: Va veni FMI în România la anul pentru că nu vor găsi altă soluție. Categoric vor veni și tăierile
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”