Marius Șumudică, primele declarații despre posibila venire a lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Marius Șumudică, primele declarații despre posibila venire a lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Flaviu Buboi

Presa spaniolă susține că marele Cristiano Ronaldo va juca de la 1 ianuarie în Arabia Saudită, acolo unde antrenează și românul Marius Șumudică, care o pregătește pe Al-Raed.

În plină Cupă Mondială, jurnaliștii de la Marca au anunțat că superstarul lusitan va evolua la Al-Nassr de la 1 ianuarie 2023 și că ar urma să devină cel mai bine plătit sportiv din lume.

Ce a spus Marius Șumudică despre posibila venire a lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Posibila venire a cvintuplului câștigător al Balonului de Aur în campionatul saudit a fost comentată și de Marius Șumudică, care o pregătește pe Al-Raed, o altă formație din competiție.

„N-ai cum să te simți decât antrenor. Există chiar posibilitatea, dacă și ei se vor califica, dacă și noi trecem două tururi, să jucăm semifinala de Cupa Regelui, un trofeu extraordinar de important și pe care îl înmânează Regele.

Dacă vom ajunge să jucăm această semifinală cu Al Nassr, va fi o mândrie și pentru mine să-l întâlnesc ca antrenor. E drum lung până atunci, eu să rămân aici el să vină, nu se știe niciodată. În fotbal, astăzi te-ai pus să dormi și mâine dimineață, când te trezești, nu știi cu ce te trezești pe e-mail sau ce telefon primești”, a declarat Marius Șumudică pentru www.sport.ro și PRO TV.

Între timp, Cristiano Ronaldo și Portugalia continuă aventura la Cupa Mondială, iar marți seară, de la ora 21, o vor înfrunta în faza optimilor de finală pe Elveția, adversara României în preliminariile EURO 2024.

Urmăriți B1TV.ro și pe