Marius Șumudică, umilit de conducerea CFR Cluj. A fost interzis la antrenament: „Nu am pățit așa ceva în viața mea”. Când ar urma să revină Dan Petrescu (VIDEO)

Marius Șumudică, umilit de conducerea CFR Cluj. A fost interzis la antrenament: „Nu am pățit așa ceva în viața mea. Când ar urma să revină Dan Petrescu (VIDEO)
Marius Șumudică, interzis la antrenamentul celor de la CFR Cluj

Marius Șumudică s-a prezentat cu o oră jumătate înainte de ora la care a fost programat antrenamentul celor de la CFR, dar antrenorul român a fost oprit la poartă. Tehnicianului nu i-a fost permis accesul, în condițiile în care „Șumi” a declarat că nu a fost anunțat de demitere.

„N-am pățit așa ceva în viața mea. Practic, eu sunt antrenorul echipei, nu m-a anunțat nimeni, oficial. Nu m-a anunțat nimeni, nimic. La ora 11, echipa are antrenament. Eu am venit cu o oră jumătate înainte și nu sunt lăsat să intru în bază”, a declarat Marius Șumudică în fața bazei sportive.

Nici Șumudică și nici jucătorii nu ar fi avut acces la antrenament.

Potrivit surselor presei sportive, Dan Petrescu ar urma să preia din nou CFR-ul. Primul antrenament ar urma să se desfășoare vineri, de la ora 17:00.

Marius Șumudică a recunoscut tensiunile din vestiarul CFR Cluj

Patronul Neluțu Varga l-ar fi demis încă de aseara pe Marius Șumudică, după eșecul din returul cu Steaua Roșie Belgrad. La pachet cu antrenorul ar mai fi fost dat afară și managerul Marian Copilu. Astfel, investitorul de la CFR ar fi dat ordin să fie interzis „Șumi”, fără a mai anunțat și antrenorul de această decizie.

Tensiunile s-au acumulat la CFR Cluj, după ce ardelenii au ratat calificarea în grupele UEFA Champions League și Europa League. În schimb, „feroviarii” merg în Conference League și sunt lideri în campionat, cu punctaj maxim, după 6 etape. În plus, CFR este singura echipă românească din cupele europene, dar Neluțu Varga vrea și mai mult.

CFR Cluj a ratat șansa de a se califica în Europa League după dubla cu Steaua Roșie Belgrad, în care sârbii s-au impus cu 4-0 și 2-1. Gafele uluitoare făcute de jucătorii campioanei au fost speculate de echipa lui Dejan Stankovic în amebele manșe, iar spiritele s-au încins joi seara, când calificarea a fost oficial, compromisă. Astfel, mai mulți membri ai staff-ului CFR s-au luat la bătaie, în vestiar.

„Atmosfera este foarte apăsătoare în vestiar”, a recunoscut Marius Șumudică.

După eșecul cu Steaua Roșie Belgrad, decis după un penalty făcut cadou sârbilor, o gafă a portarului Bălgrădean și un penalty ratat de CFR, Șumudică a declarat că nu se gândește la demisie.