Martin Ambros, declarație devastatoare după accidentarea teribilă suferită de Cristina Neagu: „Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi!”

Martin Ambros, declarație devastatoare după accidentarea teribilă suferită de Cristina Neagu: Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi!

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, a suferit o accidentare gravă în timpul meciului împotriva Ungariei. După partidă, terminată cu o înfrângere pentru noi, Martin Ambros a lansat un atac dur la adresa Federației Europene de Handbal. Antrenorul a subliniat că nu este normal ca jucătoarele să joace meciuri extrem de importante două zile la rând.

„Ar trebui ca EHF să se gândească și la jucătoare. Nu e neapărat vorba de ce a pățit Cristina Neagu astăzi.

Este păcat ca așa ceva să se întâmple. Să jucăm două meciuri decisive la rând, înaintea semifinalei. Nu este posibil! Distrug inima jucătarelor, distrug tot ce contează în acest sport. Vă rog, faceți ceva! Nu vă mai gândiți doar la voi!

Am luptat pentru a ajunge aici, am meritat să ajungem aici. Nici nu mai contează nimic acum, nu mă mai interesează dacă ne calificăm în semifinale.

Nu știm ce a pățit Neagu, dar lucrurile nu arată prea bine. Problema la genunchi pare serioasă.

Noi am jucat ieri, ele erau mai odihnite. Am fost sub ele din punct de vedere fizic. Ele au revenit foarte puternic în repriza secundă.

Nu am făcut calcule, noi am vrut să ne calificăm prin munca noastră. Meritam asta. Trebuie să fim mândri de jocul de azi. Am luptat împotriva tuturor”, a declarat Martin Ambros, pentru TVR, citat de GSP.

Ultima oră
13:01 - Acuzații grave din partea sindicaliștilor, la adresa directorului CFR: „Ne-a mințit și pe noi de atâtea ori”
12:56 - GCS: 153 de noi infectări cu coronavirus. Încă un pacient a murit în ultima zi și au fost raportate două decese din luna iunie / 410 bolnavi sunt internați, din care 49 la Terapie Intensivă
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă
12:04 - Jumătate din cei 70 de pasageri ai cursei Londra-Iaşi au prezentat acte COVID false, la revenirea în România!
11:54 - Cătălin Drulă: Sistemul feroviar e subfinanțat cronic de 30 de ani. Trebuie să-l scoatem din groapa în care a fost aruncat / În maxim două luni vom semna un contract de achiziție pentru 20 de trenuri electrice de ultimă generație (VIDEO)
11:53 - Ministrul Cătălin Drulă nu-l demite pe directorul CFR, Ovidiu Vizante: „Și-a cerut scuze”
11:50 - Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor: Cine va mai face rabat de la normele de siguranță în transportul feroviar va suporta consecințele (VIDEO)
11:33 - Ministrul Eduard Novak se pregătește de Jocurile Paralimpice. Când revine pe pistă
11:20 - Bătaie între maimuțe, pe o șosea din Thailanda. Animalele nu mai primesc mâncare din cauza restricțiilor (VIDEO)