Mascota oficială pentru Cupa Mondială Fifa 2022 a fost lansată. Cum arată și ce înseamnă La’eeb (VIDEO) 

Mascota oficială pentru Cupa Mondială Fifa 2022 a fost lansată. Cum arată și ce înseamnă La'eeb (VIDEO) 
La'eeb, mascota oficială a Campionatului Mondial de fotbal 2022 / Foto: Facebook / FIFA World Cup

FIFA a dezvăluit mascota pentru Campionatul Mondial din 2022, la două zile după ce a prezentat și cum va arăta mingea din acest an. La’eeb, așa cum a fost numită mascota, are o semnificație aparte.

Mascota La’eeb a fost dezvăluită în timpul extragerii finale a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022, ce a avut loc la Doha.

Ce reprezintă și cum arată La’eeb, mascota pentru Campionatul Mondial Fifa 2022

La’eeb este un cuvânt arab și înseamnă un jucător super calificat. Astfel, La’eeb are rolul de a-i încuraja pe toți să creadă în ei și în forțele lor. La’eeb  este aventuros și curajos și a fost dezvăluit vineri seara, la Doha.

„A venit din mascota plin de energie și este gata să aducă bucuria fotbalului tuturor!”, au transmis cei de la FIFA pe Facebook, la lansarea oficială a mascotei pentru Campionatul Mondial de Fotbal.

În mediul online, există și varianta animată a jucătorului La’eeb.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)