Meci amânat din cauza violențelor. Jucătorii lui Lyon au fost luați la bătaie de fanii celor de la Bastia (VIDEO)

Meci amânat din cauza violențelor. Jucătorii lui Lyon au fost luați la bătaie de fanii celor de la Bastia (VIDEO)

N-au trecut decât câteva zile de la incidentele de la partida dintre Lyon și Beșiktaș Istanbul din Europa League, iar duminică formația franceză a fost implicată din nou în scene violente. Jucătorii lui Lyon au fost luați la bătaie de fanii celor de la Bastia, informează B1 TV. În urma violenţelor, repriza a doua a meciului nu s-a mai jucat.

Scandalul a început chiar înainte de meciul dintre Bastia şi Olimpique Lyon, când fanii gazdelor au intrat pe teren în momentul în care lyonezii erau la încălzire.

Forțele de ordine au reușit însă să-i protejeze pe jucătorii celor de la Lyon, care au fost trimiși imediat la vestiare, iar partida a început cu o întârziere de aproape o oră.

Meci amânat din cauza violențelor. Jucătorii lui Lyon au fost luați la bătaie de fanii celor de la Bastia

#DIRECT_ONE_l5g9bb#

45 de minute au rezistat liniştiţi fanii celor de la Bastia. La pauza meciului, suporterii au invadat din nou terenul. Iniţial, doi suporteri ai gazdelor au sărit pe gazon și au vrut să se bată cu portarul lui Lyon. Câteva momente mai târziu alți fani au pătruns pe teren. Jucătorii celor două echipe au fugit la vestiare, iar şefii celor de la Lyon au transmis că nu-și mai pot scoate jucătorii pe teren.

Astfel, observatorul meciului a decis ca partida să fie amânată! După primele 45 de minute scorul era 0-0.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu