Botoșani – Tottenham, în preliminariile Europa League! Jose Mourinho, așteptat în Moldova pentru un meci de vis

Botoșani - Tottenham, în preliminariile Europa League! Jose Mourinho, așteptat în Moldova pentru un meci de vis

Calificată în turul 2 al Europa League, FC Botoșani și-ar aflat adversara din turul 3, în cazul în care va trece de macedonenii de la Skendija. Tottenham Hotspur ar urma să facă deplasarea în Moldova, dacă lucrurile vor merge potrivit planurilor lui Marius Croitoru.

Până atunci, Tottenham Hotspur joacă cu Lokomotiv Plovdiv, din Bulgaria, în turul al doilea. Dacă Jose Mourinho va trece de vecinii noștri de la sud de Dunăre, formația din Premier League ar urma să vină la Botoșani pe data de 24 septembrie. Duelul se va juca într-o singură manșă, variantă care ar avantaja echipa mai mică, spun specialiștii.

Diferență uriașă din punct de vedere al cotei de piață între Botoșani și Tottenham

FC Botoșani a ajuns în turul doi preliminar al Europa League după ce a trecut în urma unui duel de foc de Ordabasy, cu scorul de 2-1.

În acest moment, lotul celor de la FC Botoșani este evaluat la 9,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Cel mai scump jucător este Andrei Chindriș, cotat la un milion deeuro.

De partea cealaltă, englezii sunt cotați la 721 de milioane de euro. Cel mai scump jucător este Harry Kane, evaluat la 120 de milioane de euro.