EURO 2020: Danemarca, învinsă de Finlanda în meciul reluat după ce fotbalistul Christian Eriksen s-a prăbușit inconștient pe teren

EURO 2020: Danemarca, învinsă de Finlanda în meciul reluat după ce fotbalistul Christian Eriksen s-a prăbușit inconștient pe teren
Foto: Hepta.ro/DPA Images / Kim Price

UPDATE, 12 iunie, ora 22.40 – Meciul dintre Finlanda și Danemarca de la EURO 2020 s-a încheiat cu victoria finlandezilor, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat dePohjanpalo, în minutul 59.

ȘTIRE OFICIALĂ

Oficialii UEFA au decis ca meciul dintre Danemarca și Finlanda de la Campionatul European de fotbal să fie reluat. Partida disputată sâmbătă la Copenhaga a fost întreruptă aproape de finalul primei reprize după ce jucătorul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și a fost resuscitat, după care a fost transportat la spital.

Potrivit unui anunț publicat pe contul oficial de Twitter al UEFA, meciul va fi reluat din minutul 41. Astfel, se vor juca ultimele patru minute ale primei reprize, se va face o pauză de cinci minute, după care va începe repriza a doua.

În vârstă de 29 de ani, Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în minutul 43 și a fost resuscitat mai bine de 15 minute.

Reprezentanții UEFA au anunțat că jucătorul a fost transportat la spital și că a fost stabilizat.

Meciul Danemarca și Finlanda va fi reluat: UEFA anunță că partida, oprită după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, se reia din minutul 41

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)