Meciul Lucian Bute – Jesse Brinkley, transmis în premieră pentru România de B1 TV

Meciul Lucian Bute - Jesse Brinkley, transmis în premieră pentru România de B1 TV

Pe B1 TV, seara premierelor a continuat joi până după miezul nopţii. Imediat după prima ediţie a emisiunii “Evenimentul Zilei”, postul de televiziune proaspăt relansat a difuzezat o ediţie specială dedicată campionului român Lucian Bute.

B1 TV a adus, astfel, în premieră pentru România, victoriile obţinute de Lucian Bute, Adrian Diaconu şi JoJo Dan în cadrul galei din octombrie 2010. Acest regal de box a fost prefaţat şi comentat de către Mihai Leu, Mihai Craiu şi Nelu Barbu.

Până la cel mai aşteptat meci de box al anului au rămas mai puţin de două zile. Duminică dimineaţă, Lucian Bute îşi va apăra pentru a şaptea oară centura de campion mondial. Meciul este cap de afiș pentru o gală excepțională organizată în Montreal şi va fi transmis, în direct şi în exclusivitate pentru România, pe B1 TV.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat