Medicii lui Diego Maradona, în plin scandal în Argentina. Dezvăluirile care au aprins tensiunile: „Grăsanul și-o va face cu mâna lui” 

Medicii lui Diego Maradona, în plin scandal în Argentina. Dezvăluirile care au aprins tensiunile: „Grăsanul și-o va face cu mâna lui 
Sursa Foto: Twitter

Noi dezvăluiri au apărut la mai bine de două luni de la moartea lui Diego Maradona. Dalma, fiica fostului mare fotbalist, continuă războiul cu medicii.

Unul dintre medicii lui Diego Maradona ar fi fost mai preocupat de reacția rudelor, decât de soarta fostului mare jucător, intormează presa din America de Sud.

„Stai liniștită, Agustina, am făcut tot ceea ce era posibil. Familia era la curent cu situația și știa că e vorba de un pacient dificil. Unicul lucru pe care ți-l cer e să mă avertizezi dacă rudele sunt furioase și să-mi spui ce mișcări vor să facă”, a transmis Leopoldo Luque către celălalt neurochirurg și psihiatru, Agustina Cosachov, potrivit Infobae.

Medicul lui Diego Maradona, în momentul în care starea de sănătate a fostului fotbalist se agravase: „Grăsanul și-o va face cu mâna lui”

De asemenea, o altă conversație a lui Luque a stârnit revoltă în presă. Acesta i-a trimis următorul mesaj unui prieten:

„Se pare că a suferit un stop cardio-respirator și nu mai răspunde manevrelor de resuscitare. Merg acum acolo să văd care e situația. Grăsanul și-o va face cu mâna lui, murind!”.

Fiica cea mare a lui Diego Maradona se va judeca în instanță.

„Nu mai suport și mă doare să aflu toate aceste lucruri. M-am dus să vomit când am citit. Luque este un fiu de târfă și vreau să se facă dreptate, dar să nu fie uitat nici cel care îl plătea!”, a declarat Dalma, fiica lui Diego Maradona.

Urmăriți B1TV.ro și pe