Mesaj pentru Radu Banciu, pe stadionul lui Olympique Marseille: ”Gracias Banciu!” a fost textul afișat pe un banner la derby-ul OM – Lyon! (FOTO)

Mesaj pentru Radu Banciu, pe stadionul lui Olympique Marseille: ”Gracias Banciu!” a fost textul afișat pe un banner la derby-ul OM - Lyon! (FOTO)

Mesaj pentru Radu Banciu pe Stade Velodrome, din Marseille. Un grup de români, aflați duminică în tribune la meciul dintre Olympique Marseille şi Olympique Lyon, au afișat un banner cu textul ”Gracias Banciu!” (Mulțumim Banciu!). 

Mesajul, transmis în limba spaniolă, pentru că antrenorul de la Marseille este spaniol, era însoțit de un afiș cu imaginea realizatorului emisiunii ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV.

Bannerul a fost afișat de un grup de români care sperau ca Radu Banciu să devină consul la Marsilia.

Le mulțumesc preaplecat fanilor noștri și în special românilor din Marsilia care iată cu ce bannere s-au prezentat aseară la un meci pe care l-a văzut toată Europa”, a spus Radu Banciu în debutul ediției de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu”.

Derby-ul dintre Olympique Marseille şi Olympique Lyon s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

P.S.: Nu ştim dacă acest banner a fost o glumă sau nu, dar un lucru este cert: Radu Banciu are cu siguranţă susţinători care ar fi capabili de un astfel de gest!