Michel Platini, fostul preşedinte al UEFA, a fost arestat. Ce acuzații i se aduc

Michel Platini, fostul preşedinte al UEFA, a fost arestat. Ce acuzații i se aduc
Sursă foto: hepta.ro

Michel Platini, fostul preşedinte al UEFA a fost arestat, în localitatea franceză Nanterres,sub suspciunea de luare şi dâre de mită în ancheta care investighează condiţiile acordării statului Qatar organizarea Cupei Mondiale de ftobal din 2022, relatează The Sun.

ÎI BAGĂ PE TOȚI ÎN BOALĂ! ANDREEA MANTEA, COMPLET DEZBRĂCATĂ PE INTERNET! FANII AU ÎNNEBUNIT (GALERIE FOTO)

Platini, acum în vârstă de 63 de ani,a fost şeful UEFA în intervalul 2007-2015, până când a primit interzis în fotbal din partea Comitetului de Etică al FIFA. Decizia fiind motivată de faptul că a acceptat o „plată neloială” de 1,6 milioane de euro de la un alt fost şef UEFA, Sepp Blatter. Michel Platini nici nu a negat faptul că şi-a vândut votul în 2010.

El este însă şi triplu câştigător al Balonului de Aur şi este considerat unul dintre cei mai buni jucători ai anilor 80′.

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Qatar a primit organizarea Cupei Mondiale din 2022 în decembrie 2010, aproape imediat victoria arabilor fiind pusă sub semnul întrebării.

CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! MAREA CÂNTĂREAȚĂ VA PĂRĂSI SCENA! INCREDIBIL CINE ESTE (GALERIE FOTO)

Va fi prima Cupă Mondială desfăşurată iarnă, iar alte ţări alăturate pot participa la găzduire dacă FIFA va decide să extindă numărul participantelor.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)