Mircea Rednic a răbufnit: „Nu mă propun singur la națională”. Critici pentru Cosmin Contra

Mircea Rednic a răbufnit: „Nu mă propun singur la națională. Critici pentru Cosmin Contra
Mircea Rednic, alături de Iuliu Mureșan, FC Dinamo, 2021

După ce Mirel Rădoi a anunțat că nu-și va mai prelungi contractul cu FRF, în noiembrie, oamenii din fotbalul românesc au început să facă tot felul de calcule, cu privire la un posibil înlocuitor. Printre numele propuse se numără și Mircea Rednic, proaspăt revenit pe banca lui Dinamo.

Deși de-a lungul timpului Mircea Rednic a fost propus la națională, experimentatul antrenor a ținut ca joi, într-o conferință de presă, să ofere clarificări.

Rednic a declarat că niciodată nu i s-a propus de la FRF să preia naționala. Astfel, nu are de gând să se autopropună.

„Mie nu mi s-a propus niciodată. Ce să fac, să mă propun singur? Nu este cazul. În România deranjezi dacă îţi spui părerea şi la mine abia se aşteaptă să apară tot felul de comentarii, dar sunt obişnuit. Pentru mine preocuparea principală este să reuşim la Dinamo, să ne salvăm şi să formăm o echipă pentru că la anul avem nevoie să intrăm în play-off”, a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic, atac la adresa lui Cosmin Contra

Fostul antrenor de la Standard Liege este pesimist. Nu crede că FRF va propune unui dinamovist să preia mandatul de selecționer. De asemenea, a lansat și un atac la adresa lui Cosmin Contra, fost selecționer și antrenor în Ștefan cel Mare.

„Mi-a plăcut cum am jucat echipa naţională şi ca atitudine, dar acum nu ştiu ce probleme a avut Mirel Rădoi ca să ia această decizie. Mai erau două meciuri şi apoi putea să ia decizia. Nu e treaba mea cine va veni, dar sigur nu va fi un dinamovist, asta e clar. După Lucescu a mai fost vreun dinamovist? Contra nu este dinamovist şi la cum s-a comportat cu noi… Nu pot să spui că este dinamovist, el care care acceptă jucători cu salariile la care au venit, care îşi cere banii. Dacă chiar iubeşti un club, faci şi tu sacrificii”, a declarat Rednic.

În opinia actualului antrenor de la Dinamo București, Mirel Rădoi s-ar putea răzgândi și ar putea semna un nou contract cu FRF.