Monica Niculescu, după înfrângerea României contra Cehiei la Fed Cup: Nu mi-a intrat serviciul, dar per total sunt mulţumită de cum am jucat, îmi pare rău că nu am putut să aduc încă un punct României

Monica Niculescu, după înfrângerea României contra Cehiei la Fed Cup: Nu mi-a intrat serviciul, dar per total sunt mulţumită de cum am jucat, îmi pare rău că nu am putut să aduc încă un punct României
Foto: doartenis.ro

România a pierdut cu 3-2 confruntarea cu echipa Cehiei la Fed Cup și deși au făcut meciuri bune, româncele au fost extrem de dezamăgite la final.

Monica Niculescu regretă că nu a mai putut aduce un punct României și în meciul de duminică, după victoria de sâmbătă.

Aceasta consideră că problema ei în meciul contra Karolinei Pliskovaa fost serviciul, mai slab decât meciul precedent.

„A servit Pliskova foarte bine, eu am servit mai bine ieri, iar azi a trebuit să lupt pentru fiecare punct, nu făceam puncte uşoare. Nu mi se pare că am jucat rău, chiar mi-am dorit foarte mult, publicul m-a ajutat. Sunt cam obosită pentru că m-a alergat foarte mult şi a trebuit să scot totul. Nu este uşor, Pliskova serveşte foarte bine, nu necesită aşa mult efort, eu trebuie să alerg şi trebuie să joc. (…) Nu mi-a intrat serviciul, dar per total sunt mulţumită de cum am jucat, îmi pare rău că nu am putut să aduc încă un punct României. Îmi doream foarte mult să fac acest lucru”, a spus Niculescu, potrivit Agerpres.

Niculescu a mai spus că înfrângerea trebuie totuși privită cu fruntea sus și să nu se demoralizeze după acest joc.

„Nu este dezamăgire. Am luptat, asta ne-am propus, să luptăm pentru fiecare punct şi să ne dăm viaţa pe teren şi exact asta am făcut. Eu sunt mulţumită că sunt în această echipă şi mă bucur că am putut să aduc un punct României. Am jucat ieri cu numărul 9 mondial, şi azi cu numărul 13. Nu este uşor să joci cu adversare din Top Ten”, a încheiat tenismena.

Andreea Mitu și Raluca Olaru au fost extrem de supărate la finalul jocului, fiind de părere că înfrângerea României a fost cauzată de faptul că nu au putut ele să câștige.

„Evoluția mea a dus la rezultatul acesta, deci se leagă. Emoțiile sunt prea mari. Nu prea pot să vorbesc acum… poate când mă liniștesc o să pot vorbi”, a spus Andreea Mitu.

Căpitanul Alina Tecșor a intervenit, punctând faptul că ele nu trebuie să simtă nicio vină.

„Fetele sunt triste pentru că ele consideră că această înfrângere li se datorează, dar nu este deloc așa. Este ceea ce a putut echipa României azi, nu e nicio problemă. Nu se pune problema să dezamăgească pe cineva. Poate nu au evoluat ele la valoarea lor, asta cu siguranță, se putea mai bine”, a declarat Alina Tecșor, notează sursa citată.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe