Motivul pentru care Ion Ţiriac risca să fie răpit în acest an: „L-au căutat pe Google şi au văzut cât de bogat este”

Motivul pentru care Ion Ţiriac risca să fie răpit în acest an: „L-au căutat pe Google şi au văzut cât de bogat este”
Foto: Captură video

Miliardarul Ion Țiriac a riscat să fie răpit în acest an. Se pare că pericolul a fost îndepărtat în ultimul moment, totul după ce românul a insistat să îl viziteze în închisoare pe bunul său prieten, Boris Becker, notează digisport.ro.

Ion Țiriac risca să fie răpit în 2022

Ion Țiriac a avut trei tentative de a se duce în Marea Britanie, pentru a-l vedea pe fostul număr 1 mondial, însă cererile miliardarului au fost respinse.

Motivul ar fi că britanicii se temeau ca nu cumva românul să fie răpit, fiind cunoscut ca drept o persoană cu o avere considerabilă, anunță cei de la The Guardian.

De asemenea, în aceeași situație s-a aflat și managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, care a încercat fără succes să-l viziteze pe Becker.

„Când Jurgen Klopp, pe care l-a descris ca fiind un bun prieten, a încercat să-l viziteze, cererea a fost respinsă de guvernatorul Huntercombe, din cauza temerilor pentru siguranţa lui.

O solicitare a fostului său antrenor și agent Ion Țiriac a fost respinsă de trei ori din motive similare, a spus el. Lui Becker i s-a spus că orice persoană care are mulţi bani era considerată a fi în pericol de a fi răpită”, au precizat britanicii.

„L-au căutat pe Google pe Ţiriac şi au văzut cât de bogat este. Imediat au considerat că ar fi în pericol”, a spus Boris Becker, în interviul acordat după eliberarea din închisoare.

Boris Becker a fost eliberat din închisoare

Săptămâna trecută Boris Becker a fost eliberat după opt luni de închisoare în Marea Britanie pentru infracţiuni financiare, pentru a se întoarce în Germania.

În vârstă de 87 de ani, mama fostului tenisman, Elvira Becker, a transmis marți că mult aşteptata lui întoarcere acasă este „cel mai frumos cadou de Crăciun”.

Fostul campion german a fost acuzat că ar fi transferat sute de mii de lire sterline în alte conturi, în special ale fostelor sale soţii, nu a declarat o proprietate în Germania şi a ascuns un împrumut de 825.000 de euro şi acţiuni la o societate, potrivit as.ro.

Boris Becker a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare de către un tribunal londonez, dar nu a ispăşit decât opt luni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate
21:20 - Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa