Mutare de senzație la FC Barcelona. Transferul cerut de către Messi, ca și făcut

Mutare de senzație la FC Barcelona. Transferul cerut de către Messi, ca și făcut

Transferul lui Lautaro Martinez la FC Barcelona este ca și făcut. Afirmația aparține lui Carlos Pablo, președintele echipei care l-a debutat pe argentinian în fotbalul profesionist.

În ultimele luni, zvonurile cu privire la transferul lui Lautaro Martinez la FC Barcelona s-au aprins din ce în ce mai mult. Luis Suarez și Ousmane Dembele își pregătesc ieșirea din scenă, prilejul perfect pentru care Lautaro Martinez să devină coleg cu Lionel Messi.

Transferul lui Lautaro Martinez la Barcelona, ca și rezolvat

Carlo Pablo, președintele clubului argentinian Liniers de Bahia Blanca, echipă la care a jucat Martinez în perioada 2013-2014, crede că transferul pe Camp Nou este deja realizat.

„Suntem încântați de ceea ce face Lautaro în acest moment. Este o situație neobișnuită și extraordinară pentru noi. Sentimentul meu e că afacerea e încheiată cu Barcelona, dar nu cred că ei ne vor spune ceva încă.

Am păstrat 20% din câștigul de capital pe care îl va primi Racing (n.r fosta echipă a lui Lautaro), pe care l-am negoicat cu Victor Blanco (proprietarul lui Racing), la momentul transferului său la Inter.

Am discutat cu el în urmă cu 10 zile și nu am discutat despre asta. Am un respect pentru pacea mentală a fotbaliștilor. În lunile viitoare sigur ne vom lămuri de alegerea sa”, a declarat Carlos Pablo pentru Radio del Plata.

Sezon impresionant pentru Lautaro Martinez

Coleg cu Lionel Messi la națională, Lautaro Martinez a bifat în acest sezon 16 goluri în 31 de partide. În Serie A a marcat de 11 ori în 22 de apariții.

60 de milioane de euro + Samuel Umtiti ar urma să plătească FC Barcelona pentru transferul lui Lautaro Martinez, anunță presa internațională.

Lautaro Martinez a impresionat la Inter, iar italienii sunt conștienți că nu-l mai pot păstra. În acest sens, nerazzurrii i-au găsit deja înlocuitor atacantului argentinian. Edinson Cavani ar putea ajunge pe Giuseppe Meazza.

Inter i-a găsit înlocuitor lui Lautaro Martinez

În vârstă de 33 de ani, Edinson Cavani ar putea ajunge în vară gratis la Inter Milano. Celui mai bun marcator din istoria PSG îi expiră contractul la finalul sezonului.

Inter îl ademenește pe Edinson Cavani cu un salariu de 15 milioane de euro, informează Tuttosport. În prezent, internaționalul uruguayan câștigă la francezi 13 milioane de euro. Dacă va semna cu gruparea de pe Meazza, Cavani va deveni al doilea cel mai bine plătit jucător de la Inter. Romelu Lukaku câștigă 8 milioane de euro pe sezon.

Sub comanda lui Antonio Conte ar putea ajunge și Sandro Tonali (20 de ani), mijlocașul central de la Brescia poreclit „noul Pirlo”.

Urmăriți B1TV.ro și pe