Noi detalii despre ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill. Toni Iuruc nu l-a vrut în preajmă, iar antrenorul nu a venit la nuntă

Noi detalii despre ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill. Toni Iuruc nu l-a vrut în preajmă, iar antrenorul nu a venit la nuntă

Noi detalii au ieșit la iveală după ce Simona Halep a rupt colaborarea cu Darren Cahill, la scurt timp după US Open și imediat după nunta campioanei. Acestea ar putea fi, de fapt, momentele cheie care au marcat răcirea relației dintre cei doi și în final despărțirea.

Ruptura Simonei Halep de fostul tehnician s-a produs încă de la US Open, turneu la care Simona a fost eliminată dezamăgitor în optimile de finală, după 3-6 3-6 cu Elina Svitolina din Ucraina, scrie prosport.ro.

Yn semnl al răcirii relației ar putea fi faptul că Toni Iuruc, pe atunci logodnicul sportivei, a făcut un gest neașteptat la adresa lui Darren Cahill! A refuzat să se așeze în lojă alături de Darren Cahill, așa cum bărbatul a procedat la celelalte turnee din 2021! Darren Cahill a fost evitat pentru prima oară de Toni Iuruc, în timp ce situația era diametral opusă în tabăra Elinei Svitolina.

De asemenea, Darren Cahill s-a numărat printre marii absenți d ela nunta Simonei Halep. Fie că nu a fost invitat, fie că a refuzat să participe, tehnicianul s-a mulțumit să transmită un mesaj de felicitare pe twitter.