Adevărată dramă în lumea sportului. Un celebru fotbalist riscă să orbească după ce i-a explodat o petardă în mână

Adevărată dramă în lumea sportului. Un celebru fotbalist riscă să orbească după ce i-a explodat o petardă în mână
FOTO: Pixabay.com

Omar Elabdellaoui, fotbalistul norbegian al echipei Galatasaray Istanbul riscă să orbească, după ce i-a explodat o petardă în mână, chiar în noaptea de Revelion. După incident, Omar a fost internat de urgență în spital, cu arsuri la nivelul feței, în special în zona ochilor, scrie The Sun.

Elabdellaoui se afla acasă la momentul accidentului cumplit, sărbătorind finalul anului 2020. EL a fost transportat de urgență la Spitalul Liv, unul dintre sponsorii echipei, după cum a anunțat clubul de fotbal din Turcia.

Elabdellaoui a suferit arsuri la nivelul feței după ce i-a explodat o petardă în mână

Din păcate, un simplu moment de neatenție ar putea să îi shcimbe în totalitate viața jucătorului de fotbal. Starea s-a de sănătatea va fi evaluată, iar arsurile pe care le-a usferit la nivelul feței și al ochilor vor fi examinate de către specialiști, după cum a anunțat clubul.

„Jucătorului nostru Omar Elabdellaoui – care a ajuns la Liv Hospital, sponsorul nostru, după ce a suferit un accident acasă, seara – i s-au acordat primele îngrijiri. Jucătorul nostru are arsuri la faţă şi în urma unor investigaţii amănunţite se va stabili în ce măsură sunt afectaţi şi ochii. Fotbalistul nostru este conştient şi viaţa sa nu este în pericol”, a precizat clubul de la Instanbul, potrivit sursei citate mai sus.

Vicepreședintele Clubului Galatasaray, Abdurrahim Albayrak, s-a deplasat, la rândul său, de urgență la spital pentru a afla ce s-a întâmplat cu Omar Elabdellaoui.

„Omar poate să vorbească, cooperează cu medicii. Vom face tot ce putem ca să îl ajutăm. El este sufletul nostru, o parte din noi. Suntem foarte afectaţi”, a declarat el la plecarea din unitatea medicală, potrivit sursei citate mai sus.

FOTO: Hepta.ro