Patrick Mouratoglu, antrenorul Serenei Williams: Îi recomand să nu mai joace dacă motivația ei nu se află la cel mai ridicat nivel

Patrick Mouratoglu, antrenorul Serenei Williams: Îi recomand să nu mai joace dacă motivația ei nu se află la cel mai ridicat nivel
Foto: activenews.ro

Serena Williams ar putea renunța la tenis după sfârșitul acestui sezon din luna ianuarie a anului viitor, potrivit anunțului făcut de antrenorul său Patrick Mouratoglu. Astfel, Simona Halep ar putea deveni numărul 1 mondial în clasamentul WTA.

„Serena şi-a dorit foarte mult să câştige la US Open şi este foarte dezamăgită din cauza faptului că a pierdut în semifinale (n.r. – 6-2, 4-6, 4-6 cu Roberta Vinci). După acest an în care a triumfat în trei turnee de Grand Slam şi a fost atât de aproape de câştigarea Marelui Şlem, se pune întrebarea dacă mai are motivaţie. Eu îi recomand să nu mai joace dacă motivaţia ei nu se află la cel mai ridicat nivel”, spune Mouratoglu, potrivit ProSport.

Tehnicianul a mai adăugat că speră ca Serena să își recapete motivația până în ianuarie, deoarece vârsta nu este un impediment pentru eleva sa.

Serena Williams a adunat până acum, la 34 de ani, 21 de titluri de Grand Slam și va rămâne la pe locul 1 WTA până la finalul sezonului.

La Beijing, săptămâna viitoare are loc turneul de categorie Premier Mandatory, unde, cel mai probabil, Williams nu va participa. Halep ar deveni, în acest mod, favorită în China.

Ultima oră
19:38 - Ludovic Orban: Investițiile în comunitățile locale nu au voie să se oprească! Cel puțin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzute pentru PNDL 3. De la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii