Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat la semifinalele turneului de la Wuhan, după retragerea echipei adverse

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat la semifinalele turneului de la Wuhan, după retragerea echipei adverse
Foto: ziuanews.ro

Cuplul Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la Wuhan, după ce cuplul spaniol Carla Suarez Navarro/Garbine Muguruza, cap de serie numărul 7, s-a retras din competiție, informează Mediafax.

În faza următoare, româncele vor lupta împotriva cuplului ceh Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, cap de serie numărul 6.

Pentru calificarea în semifinale, Begu și Niculescu vor primi un premiu de 32.520 de dolari şi 350 de puncte WTA.

Garbine Muguruza a ajuns în semifinale la simplu, după ce a învins-o pe tenismena din Slovacia Anna Karolina Schmiedlova, cu scorul de 6-2, 6-2, însă a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unor probleme gastrice.

Tags:
Ultima oră
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)