Petrecere la Giurgiu, după câștigarea primului titlu de campioană din istoria clubului (VIDEO)

Petrecere la Giurgiu, după câștigarea primului titlu de campioană din istoria clubului (VIDEO)
Foto: Facebook

Astra Giurgiu și Leicester City sunt marile surprize din acest sezon pentru câștigarea titlurilor în România, respectiv Anglia.

Cele două echipe cărora nimeni nu le dădea vreo șansă la începutul anului au sărbătorit în aceeași zi triumful.

Fanii celor de la Leicester au ieșit în stradă pentru a sărbători performanța echipei lor, același lucru făcându-l și cei de la Astra.

După victoria în fața lui Dinamo de pe teren propriu, din penultima etapă a sezonului, giurgiuvenii și-au primit în sfârșit mult așteptatul trofeu.

Jucătorii au fost premiați și au ridicat deasupra capului Cupa ce simbolizează întreaga muncă și activitate a unui sezon în care au dominat clar.

Petrecere la Giurgiu, după câștigarea primului titlu de campioană din istoria clubului

Fanii le-au fost aproape jucătorilor Astrei, fericiți și ei de performanța echipei locale.

"Campionii României suntem noi", a scandat o femeie. Un alt suporter a adăugat că "Este ceva fenomenal, cum nu am avut niciodată în Giurgiu", în timp ce altul și-a manifestat și el atașamentul față de echipa din Giurgiu "Am dat 24 de ani și este cel mai frumos Paște din viața mea", potrivit DigiSport.

După meci, jucătorii antrenați de Marius Șumudică au sărbătorit câștigarea primului titlu din istorie la un restaurant împreună cu familiile și apropiații.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe