Prima mutare pe care a făcut-o Ilie Năstase imediat după ce a fost externat din spital. Conflictul cu Ciprian Marica l-a afectat

Prima mutare pe care a făcut-o Ilie Năstase imediat după ce a fost externat din spital. Conflictul cu Ciprian Marica l-a afectat
Divorțează Ioana Năstase sau nu?

lie Năstase, puternic afectat de scandalul cu Ciprian Marica din cauza bazei Voinţa, din Bucureşti, a decis să plece într-o vacanţă, alături de soţia Ioana, la Istanbul.

Starea de surescitare în familia Năstase a pornit în momentul în care Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase.

Ilie Năstase a fost internat în spital

Fostul lider al clasamentului ATP a avut și probleme de sănătate și a fost internat în spital. Acum, după ce apele s-au liniștit, „Nasty” a simțit nevoia de o vacanță și a plecat, împreună cu soția sa, Ioana, la Istanbul.

Cei doi au petrecut petrecut câteva zile pe malul Bosforului, pentru a se relaxa, după perioada tensionată din ultima vreme.

Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat o sursă apropiată cuplului Năstase, pentru ProSport.

Tags: