Procuratura cere 10 luni de închisoare cu suspendare pentru Karim Benzema în cazul sextape

Procuratura cere 10 luni de închisoare cu suspendare pentru Karim Benzema în cazul sextape

Procuratura solicită 10 luni de închisoare cu suspendare pentru Karim Benzema în cazul sextape. În timp ce instanța examinează cazul sextape, urmărirea penală și-a dezvăluit sentințele pe care le cere în cazul care îl implică în special pe Karim Benzema.

Acuzat de complicitate la șantaj, jucătorul de la Real Madrid merită, potrivit acuzării, 10 luni de închisoare și o amendă de 75.000 de euro.

Instigatorii acestui șantaj împotriva lui Mathieu Valbuena riscă pedepse mai grele. Mustapha Zouaoui, despre care se spune că ar fi la originea întregii afaceri, riscă 4 ani de închisoare și o amendă de 15.000 de euro, scrie rtl.be.

Cel care a recuperat videoclipul, Axel Angot, riscă o sentință de 18 luni de închisoare și o amendă de 15.000 de euro. Dar procurorul ar accepta, de asemenea, o pedeapsă cu suspendare de 18 luni și o amendă de 5.000 de euro. Verdictul este așteptat mâine.

Scandalul sexual din 2015, în care l-ar fi șantajat pe Mathieu Valbuena, a umbrit definitiv cariera lui Benzema și l-a privat vreme de 5 ani de convocarea la echipa națională a Franței.

Vârful francez al vicecampioanei Spaniei a ratat EURO 2016 și, mai ales, CM 2018 din Rusia, acolo unde Franța s-a încoronat campioană a lumii.

Benzema s-ar putea întoarce astfel la Versailles, orașul în care a petrecut o noapte la închisoare în noiembrie 2015, după ce a fost acuzat de complicitate la șantaj și consituirea unui grup criminal, dar cea din urmă acuzație a fost abandonată de procurori

Ultima oră
19:25 - Florin Roman (PNL): Despre Florin Roman s-au putut spune multe lucruri, mai puțin un lucru – că e corupt. Mă cunosc mulți, poate de asta și deranjez în stânga și-n dreapta (VIDEO)
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)