Programul Galei “Un campion pentru România”: Meciurile lui Lucian Bute și Viorel Simion, în direct și exclusiv pe B1 TV

Programul Galei “Un campion pentru România”: Meciurile lui Lucian Bute și Viorel Simion, în direct și exclusiv pe B1 TV

Pentru a şaptea oară în cariera sa profesionistă, pugilistul român Lucian Bute boxează pentru a-şi păstra centura de campion mondial. “Mister KO” nu se așteaptă la un meci ușor, dar se simte pregătit și promite că îi va face pe români din nou fericiți. Meciul este cap de afiș pentru o gală excepțională organizată în Montreal şi este transmis, în direct şi în exclusivitate pentru România, pe postul de televiziune B1 TV.

Show-ul începe pe B1TV duminică la miezul nopţii. Într-o ediţie maraton, intitulată „Un campion pentru România”, fostul campion mondial de box Mihai Leu şi jurnaliştii Mihai Craiu şi Nelu Barbu ne vor introduce în atmosfera Arenei Bell Center din Montreal, după care vor comenta toate cele 9 partide ale Galei. Primul meci de box începe la ora 01:00.

Cap de afiş este lupta dintre Lucian Bute şi Brian Magee, în joc fiind centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. Lucian îşi va apăra pentru a şaptea oară titlul obţinut în 2007.

Lucian Bute nu este, însă, singurul român care va lupta la gala de duminică de la Montreal. În al treilea meci al galei, „Bombardierul” Viorel Simion va intra de asemenea în ring, unde va disputa prima sa partidă de peste ocean cu mexicanul Pedro Navarrete.  

Vezi AICI programul Galei de la Montreal

Gala de la Montreal poate fi urmărită LIVE şi pe site-ul B1.ro, însă numai de către persoanele aflate pe teritoriul ţării noastre.

Duminică seara, B1 TV va transmite în reluare Gala de la Montreal, de la ora 21:00, începând cu meciurile pugiliștilor români Lucian Bute și Viorel Simion.

Lucian Bute – Brian Magee, exclusiv pe B1 TV

În atenţia redacţiilor:

B1 TV este singurul post de televiziune din România care a achiziţionat drepturile de transmisie a Galei de la Montreal, în care pugilistul român Lucian Bute îşi va apăra  centura de campion mondial în faţa nord-irlandezului Brian Magee.

Pentru acest eveniment, reamintim că B1 TV deţine:

– toate drepturile de difuzare prin intermediul televiziunii şi prin intermediul oricărui alt mijloc de comunicare în masă

– toate drepturile pentru exploatarea de imagini în mişcare şi/sau statice (inclusiv în privinţa exploatării prin intermediul internetului şi/sau presei scrise de orice fel – print, blog etc.)

– toate drepturile aferente conţinutului sonor al înregistrărilor acestui eveniment sportiv, materialele în cauză putând fi exploatate doar cu acordul prealabil al staţiei B1 TV.

În acest context, atragem atenţia tuturor persoanelor juridice cu activităţi în domeniul mass-media că orice utilizare (de orice tip, în orice teritoriu) a materialelor filmate sau a oricăror porţiuni ale acestora, precum şi a oricăror materiale ce ar rezulta din aceste înregistrări (exemplu: extrase video, audio, foto, frame-uri etc.) constituie infracţiune şi atrage în mod automat, pe lângă răspunderea penală a celor implicaţi, şi răspunderea patrimonială atât a respectivelor persoane juridice cât şi a personaelor fizice care, în orice mod, deţin participaţii în cadrul companiilor mass-media în cazuă şi/sau controlează în orice fel (inclusiv ca membri ai echipei manageriale) aceste entităţi.