RĂZVAN LUCESCU aruncă BOMBA în fotbalul românesc: ‘Ce mare performanţă a făcut Generația de Aur? E ipocrizie maximă’

RĂZVAN LUCESCU aruncă BOMBA în fotbalul românesc: ‘Ce mare performanţă a făcut Generația de Aur? E ipocrizie maximă’

Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a făcut declarații controversate la adresa generației de aur. Potrivit acestuia, performanțele naționalei din trecut de la Campionatul Mondial de fotbal sunt supraevaluate.

„Ce mari performanţe am făcut pe parcursul timpului? Vorbim de „Generaţia de Aur”, cu un sfert de finală de Campionat Mondial… Este ceva extraordinar?! Ce mare performanţă a făcut? Au realizat asta şi ţări africane! Este acea Cupă a Campionilor, o finală, două semifinale de Cupa UEFA, dar erau alte vremuri. Sunt mult prea puţine rezultate bune de care trebuie să fim mândri şi să ne simţim dominatorii lumii. E ipocrizie maximă! Aici e vorba de cei care se simt frustraţi, nerealizaţi şi care încearcă să dea în alţii, pentru că nu fac mai mult în alte domenii.

Noi suntem aici, am avut generaţii care au făcut lucruri bune, dar nimic deosebit în final. Ăsta e adevărul. E ceva deosebit că Steaua a câştigat Cupa Campionilor. Nişte semifinale de Cupa UEFA sau Cupa Cupelor, ceva deosebit. Un sfert de finală la Campionatul Mondial e maxim pentru România, dar pentru restul nu înseamnă nimic!”, a declarat Lucescu în Fanatik.