Răzvan Lucescu: Îmi pare rău de decizia lui Cristi Chivu. Este un jucător imens

Răzvan Lucescu: Îmi pare rău de decizia lui Cristi Chivu. Este un jucător imens

Răzvan Lucescu a declarat că regretă retragerea lui Chivu din echipa naţională, susţinând că deşi cu alţi jucători care deciseseră să facă acelaşi lucru ca fotbalistul român a avut noroc, cu acesta nu a reuşit, informează Gazeta Sporturilor.

„Îmi pare foarte rău de decizia lui Cristi Chivu. Este un exemplu pentru toţi copiii din România, un jucător imens. A fost căpitanul echipei în aceşti doi ani şi am raport foarte bun cu el. Am avut discuţii cu el şi am încercat să îl conving să continue, dar el îşi cunoaşte cel mai bine fizicul. Au mai fost jucători care s-au gândit să se retragă, dar am reuşit să îi conving să revină”, a declarat Lucescu, citat de sursa precizată.

De asemenea, Răzvan Lucescu a vrut să îi felicite pe Dorinel Munteanu şi pe Cristi Săpunaru pentru performanţele din ultimile zile.

„Îl felicit pe Cristi Săpunaru pentru performanţa pe care a obţinut-o cu echipa club. Îl felicit şi pe Dorinel Munteanu pentru titlul obţinut cu Oţelul Galaţi. Ne-a demonstrat că prin seriozitate şi discplină de grup se pot obţine performanţe importante. Sper ca acolo vor creşte jucători care se vor impune şi la naţională”, a adăugat fostul jucător.