Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK. Presa din Grecia a anunțat revenirea românului

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK. Presa din Grecia a anunțat revenirea românului
Foto: Hepta.ro

Răzvan Lucescu (52 de ani) revine în fotbal, la trei luni de la despărțirea de arabii de la Al-Hilal. Antrenorul român s-a înțeles cu Ivan Savvidis (62 de ani) și va pregăti din nou PAOK Salonic, transmite presa din Grecia. Astfel, Lucescu Jr. îi va lua locul uruguayanului Pablo Garcia.

Savvidis i-a pregătit lui Lucescu un salariu uriaș. 1,85 milioane de euro ar urma să primească românul pe an, cu tot cu bonusuri, cel mai bine plătit antrenor din Grecia.

Răzvan Lucescu a mai antrenat PAOK două sezoane, din 2017 până în 2019. Fostul rapidist a atras atenția lui PAOK după experiența de la Skoda Xanthi. La echipa lui Savvidis, Lucescu a câștigat campionatul în 2019, iar în 2018 și 2019, două Cupe ale Greciei.

De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK, în 2019

Când a plecat de la PAOK, Lucescu nu a dezvăluit clar motivele pentru care a părăsit echipa, dar a lăsat de înțeles că au existat anumite diferențe de opinie cu patronul.

„Pistolarul” Ivan Savvidis, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Grecia,are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari.

În campionatul care tocmai s-a încheiat, PAOK a terminat pe locul al doilea, la 26 de puncte de campioana Olympiakos. Nu a triumfat în campionat, dar a reușit să se impună în Cupă.