Răzvan Marin, aproape de transferul carierei. AC Milan, interesată de serviciile internaționalului român

Răzvan Marin, aproape de transferul carierei. AC Milan, interesată de serviciile internaționalului român
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Luigi Canu

Răzvan Marin poate prinde în această vară transferul carierei. Mijlocașul central de la Cagliari este dorit de AC Milan. Șefii marelui club italian au făcut deja primele demersuri, în cursul acestei săptămâni, informează jurnalistul Antonio Vitiello.

Paolo Maldini, directorul sportiv Frederic Massara și oficialii de la Cagliari au avut o întâlnire la un hotel din Milano. Internaționalul român este o prezență constantă în echipa națională, iar în sezonul precedent, piesă de bază în Serie A, la echipa sa de club.

Răzvan Marin, piesă de bază la Cagliari

Marin a bifat 37 de apariții în 38 de etape în Serie A, unde a bifat trei goluri și șase assisturi. Singurul meci în care a lipsit a fost cel cu Napoli, din cauza unei suspendări.

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari la începutul sezonului anterior. Italienii au plătit 10 milioane de euro pentru transfer, olandezilor de la Ajax Amsterdam.

Dacă va bifa transferul la Milan, Marin va avea concurență puternică. Franck Kessie, Sandro Tonali, Ismael Bennacer, Rade Krunic și Souliho Meite sunt mijlocașii centrali din lotul milanezilor.În vârstă de 25 de ani, Răzvan Marin este cotat la 15 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.