Reacția vehementă a unui membru din Generația de Aur după finala Cupei Mondiale: „Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor!”

Reacția vehementă a unui membru din Generația de Aur după finala Cupei Mondiale: „Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor!”
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Mike Egerton

Leo Messi și Argentina au cucerit Cupa Mondială din Qatar, iar la ceremonia de premiere căpitanul „pumelor” a fost îmbrăcat într-o mantie tradițională, însă momentul nu a fost apreciat de toată lumea. Viorel Moldovan, component al Generației de Aur, s-a arătat dezamăgit că protagonistul turneului a făcut „poza istoriei în fantomă”, transmite Ziare.com.

Viorel Moldovan, după finala Cupei Mondiale: „Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor!”

Comentând partida și ceremonia de premiere, duminică seară, la TVR 1, Viorel Moldovan a spus că este „dezamăgitor” că Leo Messi a acceptat să facă „poza istoriei” îmbrăcat „în fantomă”.

„Bine că nu am câștigat Cupa Mondială și nu trebuie să mă îmbrac în fantomă. În locul lui Messi, eu mi-o dădeam jos. Nu poți tu, Messi, să faci poza istoriei în fantomă. Dezamăgitor! Dacă era Diego Maradona în locul lui? El o scotea sigur! Rămânea în tricoul țării lui, cu un steag al Argentinei”, a declarat Viorel Moldovan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:47 - Nudistă, la plajă pe malul Dunării. Polițiștii au aflat, în final, de ce se dezbrăcase în pielea goală
18:47 - Spania crede că lumea ar trebui să asculte „vocea” Chinei pentru încheierea războiului din Ucraina. Pedro Sanchez, după Consiliul European: Bejingul este un actor global
18:32 - Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare! Ce reacție a avut fetița lui Nosfe în ziua în care artistul s-a stins din viață: „Iris a simțit”
18:25 - Inspectorii sanitari au descoperit cel mai murdar restaurant din ultimii 15 ani: „Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani”
18:18 - UEFA ar urma să analizeze o posibilă excludere a Belarusului din preliminariile EURO 2024, acolo unde marți va juca împotriva României
18:17 - O femeie s-a aruncat de la etajul patru, sub ochii pompierilor și medicilor / Ea a murit la spital
18:10 - Preot din Moscova, filmat în timp ce lovea o bunicuță doar pentru că s-a apropiat să vândă câteva flori mai aproape de el (VIDEO)
18:06 - Job-urile care îți pot asigura un venit de 4.000 de lei pe lună / Multe domenii caută oameni talentați și calificați
17:54 - Florin Cîțu: În PNRR scrie foarte clar că nu trebuie să existe mai multe sisteme de pensii și că nu putem să mai avem creșteri din pixul politicianului. Poți să introduci câteva excepții, dar astăzi la noi e Vestul Sălbatic (VIDEO)
17:53 - Un român a fost găsit înjunghiat mortal, în Marea Britanie, după ce a câștigat 2.000 lire la cazino