Real Madrid vrea să îi transfere pe Joao Cancelo și Erling Haaland de la Manchester City. Cum ar urma să se desfășoare operațiunea, potrivit presei din Spania

Real Madrid vrea să îi transfere pe Joao Cancelo și Erling Haaland de la Manchester City. Cum ar urma să se desfășoare operațiunea, potrivit presei din Spania
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Nick Potts

Real Madrid va încerca să îl transfere în sezonul viitor pe Joao Cancelo (28 de ani), iar în 2024 îl va viza pe Erling Haaland (22 de ani), care are o clauză de reziliere de 180 de milioane de euro la Manchester City, susține publicația spaniolă AS.

Clubul din capitala Spaniei nu doarme și își planifică deja strategia pe termen scurt și mediu, în ciuda prezentului prolific de care se bucură, fiind deținătoarea UEFA Champions League și campioana en-titre a Spaniei, dar și câștigătoarea Supercupei Europei și Supercupei Spaniei.

Real Madrid vrea să îi transfere pe Joao Cancelo și Erling Haaland

Dorința de a-l transfera pe Joao Cancelo nu este una nouă. Fundașul portughez a stârnit interesul Realului încă din perioada în care evolua la Valencia (2014-2018), iar antrenorul Carlo Ancelotti îl cunoaște din vremea în care o pregătea pe Everton în Premier League și îi apreciază versatilitatea.

În vara viitoare, jucătorul lui Manchester City va avea 29 de ani, ceea ce va facilita o tranzacție la un preț de 40-50 de milioane de euro, cu toate că are un contract valabil până în 2027 și este evaluat de Transfermarkt la 65 de milioane de euro, scrie AS.

Cât despre Haaland, fotbalistul a fost cel care nu a dorit să facă pasul la Real Madrid în urmă cu câteva luni, când a vizitat baza de la Valdebebas cu tatăl său și Mino Raiola, celebrul agent care s-a stins din viață între timp. Superstarul norvegian nu dorea să se lupte cu Karim Benzema și a preferat să aibă garanția unui post de titular la Manchester City.

Însă cum visul său de a îmbrăca tricoul „blanco” a rămas intact, în contractul nordicului a fost prevăzută o clauză de reziliere de 180 de milioane de euro valabilă pentru vara lui 2024, o dată vizată de Real pentru a iniția operațiunea „Semnarea lui Haaland”.

Urmăriți B1TV.ro și pe