Reghecampf a refuzat să vorbească cu Daum, noul selecționer al Naționalei, după finala Cupei Ligii: "Aveam alte lucruri mai importante de făcut"

Reghecampf a refuzat să vorbească cu Daum, noul selecționer al Naționalei, după finala Cupei Ligii: "Aveam alte lucruri mai importante de făcut"
foto: romaniatv.net

Steaua a câştigat Cupa Ligii cu 2 -1 în faţa celor de la Concordia Chiajna. Partida a fost urmărită şi de selecţionerul german Christopher Daum. La finalul meciului, acesta a mers să vorbească cu Laurenţiu Reghecampf. A fost însă refuzat de antrenorul român.

Steaua a reuşit să câştige cu greu finala Cupei Ligii României în faţa celor de la Concordia Chiajna. Marko Momcilovic a deschis scorul pentru Steaua, Marius Pena a egalat, iar golul victoriei l-a marcat din penalty, în prelungiri, Jugurtha Hamroun, arată B1 TV.

La finalul partidei, noul antrenor al naţionalei, Christoph Daum a mers la vestiare să vorbească cu Laurențiu Reghecampf. Însă, stelistul l-a evitat pe selecționer.

– Ați reusit să discutați cu dânsul?

Reghecampf: – Nu cred că era momentul să discut în seara asta cu el. Aveam alte lucruri mai importante de făcut. M-a căutat, dar m-am gândit că a fost mai bine să stau lângă echipă să ne bucurăm de acest trofeu. În următoarele zile, când voi avea timp, voi vorbi și cu dânsul.

Reacţia lui Reghecampf vine după ce zilele trecute a avut loc un schimb de replici între noul selecţionerul german al naţionalei României şi patronul Stelei. Gigi Becali a spus că o parte dintre jucătorii stelişti nu ar vrea să joace la naţională sub comanda unui antrenor străin.