Revenire de senzație la Dinamo! Cornel Dinu a acceptat invitația lui Pablo Cortacero: „Viața mea e Dinamo”

Revenire de senzație la Dinamo! Cornel Dinu a acceptat invitația lui Pablo Cortacero: „Viața mea e Dinamo
Foto: Hepta

El Nuevo Dinamo prinde din ce în ce mai mult contur. Pablo Cortacero este hotărât să facă investiții masive și în jucători, dar și în personal administrativ. Cornel Dinu este cel mai important „transfer” anunțat de clubul din Ștefan cel Mare, în ultima perioadă.

Consiliul de Adminsitrație al lui Dinamo va fi format din Pablo Cortacero, președinte, reprezentant al Benel International, precum și legendele clubului, Cornel Dinu, Cornel Țălnar și Ioan Mărginean – fost șef la U Cluj și Gaz Metan Mediaș.

Cornel Dinu: „Viața mea e Dinamo”

În vârstă de 72 de ani, Cornel Dinu a petrecut mai bine de 50 de ani atât ca fotbalist, cât și ca antrenor și conducător la Dinamo. Acum, va fi și conducător, și antrenor secund. În urma numirii în funcție, Dinu a oferit o reacție pentru Gsp.ro.

„Mi-a cerut să fiu alături de Dinamo, dar nu am intrat în detalii. La mine e simplu: viața mea e Dinamo, așa că i-am spus: ‘Contează pe mine!’. Omul a vrut să mă cunoască, i-am explicat și eu ceea ce știu despre Dinamo, fiindcă eu reprezint Dinamo București, sub diverse forme, de vreo 50 de ani și ceva.

N-am cerut nimic, să mă bag, să tai, să spânzur la Dinamo. Omul conduce, n-am stabilit să-mi dea jumătate din RIN sau jumătate de la Dinamo, că nu e treaba mea. Eu sunt Cornel Dinu și atât și am reprezentat Dinamo de peste 50 e ani. I-am spus doar să conteze pe mine și că, având toate cunoștințele mele despre Dinamo, pot să-l ajut. Nu e treaba mea să conduc”, a declarat Dinu.