Revenirea lui Gică Hagi pe banca naționalei României, anunțată de către Anghel Iordănescu

Revenirea lui Gică Hagi pe banca naționalei României, anunțată de către Anghel Iordănescu

Mulți suporteri ai naționalei speră la o revenire a lui Gică Hagi înpostura de selecționer al României. Acest deziderat va deveni realitate, crede Anghel Iordănescu.

Faptul că președintele FRF, Răzvan Burleanu nu îl înghite prea mult pe Gică Hagi, este cunoscut. „Tata Puiu”a lăsat de înțeles faptulcă din pricinalipsei de voințăa lui Burleanu nu a revenit fostul căpitan al naționalei pe banca României.

„Ţin minte că am avut mai multe discuţii şi i-am recomandat lui Burleanu să insiste pentru Hagi. Dacă se insista mai mult, dacă se discuta direct cu Hagi, nu prin intermediari, nici nu ştiu dacă s-a făcut…

Anghel Iordănescu: „Sunt convins că Gică Hagi va reveni la națională, mai devreme sau mai târziu”

Dar o discuţie directă cu Hagi clarifica lucrurile, iubeşte prea mult fotbalul şi naţionala, şi sunt convins că mai devreme sau mai târziu se va întoarce la naţională.

S-au făcut nişte greşeli în trecut, a fost o greşeală imensă aducerea lui Daum la naţională. Nu putea să ajute naţionala, pentru că nu cunoştea fondul de jucători, nici problemele fotbalului nostru”, a declarat Iordănescu, pentru Look Sport.

Gică Hagi a stat pe banca naționalei Românei în calitate de antrenor doar pentru două meciuri, în2001, anul în care s-a și retras din activitatea de fotbalist.

De-a lungul timpului, Hagi a pregătit Bursaspor, Galatasaray în două mandate, FC Timișoara, Steaua București și FC Viitorul, clubul-academie cu care a reușit să câștige titlul în Liga 1, în anul 2017.

Urmăriți B1TV.ro și pe