Revenirea lui Gică Hagi pe banca naționalei României, anunțată de către Anghel Iordănescu

Revenirea lui Gică Hagi pe banca naționalei României, anunțată de către Anghel Iordănescu

Mulți suporteri ai naționalei speră la o revenire a lui Gică Hagi înpostura de selecționer al României. Acest deziderat va deveni realitate, crede Anghel Iordănescu.

Faptul că președintele FRF, Răzvan Burleanu nu îl înghite prea mult pe Gică Hagi, este cunoscut. „Tata Puiu”a lăsat de înțeles faptulcă din pricinalipsei de voințăa lui Burleanu nu a revenit fostul căpitan al naționalei pe banca României.

„Ţin minte că am avut mai multe discuţii şi i-am recomandat lui Burleanu să insiste pentru Hagi. Dacă se insista mai mult, dacă se discuta direct cu Hagi, nu prin intermediari, nici nu ştiu dacă s-a făcut…

Anghel Iordănescu: „Sunt convins că Gică Hagi va reveni la națională, mai devreme sau mai târziu”

Dar o discuţie directă cu Hagi clarifica lucrurile, iubeşte prea mult fotbalul şi naţionala, şi sunt convins că mai devreme sau mai târziu se va întoarce la naţională.

S-au făcut nişte greşeli în trecut, a fost o greşeală imensă aducerea lui Daum la naţională. Nu putea să ajute naţionala, pentru că nu cunoştea fondul de jucători, nici problemele fotbalului nostru”, a declarat Iordănescu, pentru Look Sport.

Gică Hagi a stat pe banca naționalei Românei în calitate de antrenor doar pentru două meciuri, în2001, anul în care s-a și retras din activitatea de fotbalist.

De-a lungul timpului, Hagi a pregătit Bursaspor, Galatasaray în două mandate, FC Timișoara, Steaua București și FC Viitorul, clubul-academie cu care a reușit să câștige titlul în Liga 1, în anul 2017.

Ultima oră
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)