Rică Răducanu e dependent de păcănele. Soția îi ia pensia, dar el tot face rost de bani: „Este boală grea, toată lumea mă ceartă”

Rică Răducanu e dependent de păcănele. Soția îi ia pensia, dar el tot face rost de bani: „Este boală grea, toată lumea mă ceartă”
Foto: Hepta - SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rică Răducanu a recunoscut că e dependent de păcănele. El a mărturisit că ar juca și când e lefter, atât de păcătoasă e dependența. Soția lui îi ”confiscă” pensia, ca să n-o joace pe toată, dar el tot face rost de bani de la cunoscuți.

Rică Răducanu, dependent de păcănele: „E ca o boală în oase”

„La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am, însă, altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: ”Hai, Rică, să mergem la păcănele!”. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă”, a povestit Rică Răducanu, pentru Playtech Știri.

Întrebat cât cheltuiește lunar și de unde face rost de bani, în condițiile în care are o pensie de doar 1.800 de lei, acesta a răspuns: „De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?”.

Răducanu a mai spus că joacă la păcănele cam o dată la două zile pentru că „nu mă pot abține”.

USR, proiect de lege pentru a ține tinerii departe de jocurile de noroc

Sursa citată amintește că deputații USR Diana Stoica și Filip Havârneanu au depus un proiect de lege pentru a elimina sălile de jocuri de noroc din apropierea școlilor, locurilor de joacă pentru copii, dar și a centrelor culturale, spitalelor și bisericilor.

Cei doi parlamentari au precizat că proiectul lor face parte dintr-un pachet mai amplu pentru combaterea dependenței de jocuri de noroc, care include și interzicerea reclamelor la acestea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene